Konijnenhokken

Op zoek naar een konijnenhok? Of misschien eerder een hok voor je cavia, hamster, rat of fret? Dan ben je bij Huisdierenparadijs aan het juiste adres. De konijnenhokken of knaagdierenhokken kan je hier in alle maten en in alle prijsklassen vinden. Voor ieders smaak hebben we wel iets in huis. Hou je het liever simpel? Dan kan je kiezen voor een eenvoudig konijnenhok. Natuurlijk kan je hier ook heel ver in gaan. In dat geval kan je ervoor kiezen om een luxe exemplaar aan te schaffen zoals ons duplex model. Bij het kopen van een konijnenhok is je keuze volledig afhankelijk van hoeveel konijnen of andere knaagdieren je wilt houden.

Veel hangt ook van de ruimte die je beschikbaar hebt. Eén ding staat vast, ook een konijn heeft voldoende bewegingsruimte nodig. Het is dus zeker niet de bedoeling om hem of haar in een klein konijnenhok op te sluiten. Daarom is het belangrijk om goed na te denken waar het voor moet dienen. Enkel zo kan je een goede keuze maken.

De konijnenhokken kan je opsplitsen in 2 categorieën, namelijk de konijnenrennen en de standaard hokken. De rennen hebben geen bodem en zijn vooral bedoeld om in het gras te plaatsen. Zo kan je konijn lekker smullen van het sappige gras. De konijnenhokken kan je onderverdelen in verschillende groepen. Je hebt bijvoorbeeld een konijnenhok met slechts 1 verdiep maar ook met verschillende verdiepingen. Er bestaan er zelfs met een binnenverblijf. De modellen met 2 verdiepingen hebben op het gelijkvloers doorgaans geen bodem zodat de konijnen gras kunnen eten. Dankzij een loopbrugje kunnen ze naar het hogere verdiep waar ze eventueel ook binnen kunnen verblijven. Als je je konijn eens goed in de watten wil leggen dan moet je beslist zo een konijnenhok kopen.

Knaagdieren of het nu konijnen, cavia's, hamsters, ratten of fretten zijn hebben voldoende bewegingsvrijheid nodig om gezond te blijven. Kies daarom voor een passend konijnenhok dat je kan vervolledigen met een eet- en drinkbak. Bij Huisdierenparadijs kan je alle konijnenhokken kopen met kortingen tot 40%. Je bestelling heb je binnen de 3 dagen bij je thuis, nadat we je betaling ontvangen hebben.

Konijnenhokken Er zijn geen producten in deze categorie.